3 ÉV BEÉPÍTÉSI GARANCIA   |   KERTEK - PARKOK - ÜZEMEK - SPORTPÁLYÁK

ÖntözőDoktor
- - - -
PORT öntözés- és szivattyútechnika
 

 
Tel.: (30)-335-9515
E-mail: info@ontozodoktor.hu
Facebook: ÖntözőDoktor
 

 
  A PORT öntözés- és szivattyútechnika kertek, parkok, sportlétesítmények és üzemek öntözőrendszereinek, valamint kútszivattyú-rendszerek tervezésével, telepítésével, karbantartásával és felújításával foglalkozik.
 
  Tevékenységünket az öntözéstechnika területén több megszakítással 1991-től végezzük, de a területen működő más vállalkozások döntő hányadától eltérően csak(!) gépészeti munkákat végzünk, egyéb, például kertészeti feladatokat nem.
  Egy szerencsés üzleti konstrukció keretében - nagyobb projektek és beruházások részeként - a kezdeti években külső piacokon is készítettünk öntözőrendszereket, később pedig nagyobb átalakításokat is.
  Mivel a hazai piacon ilyen munkákat megfelelő szakértelemmel szinte senki nem végez, illetve egyre t0bb alkalmatlan szivattyú beépítéssel is találkoztunk, tevékenységünk idővel főként erre a speciális területre koncentrálódott.
 
  Az öntözőrendszerek telepítése és a szivattyúk beépítése kapcsán a kivitelezési munkákat - idehaza - általában jellemzű silány minőség érdemben sajnos azóta se nagyon változott, miközben "odakint" a világban a vízgépészeti-öntözési technológiák a számítástechnikához hasonló robbanásszerű fejlődésen mentek keresztül.
  Ennek megfelelően az új installációk mellett munkáinknak meghatározó részét alkotja régebbi, vagy új, de hiányos/alkalmatlan műszaki színvonalon telepített rendszerek javítása, illetve teljes átalakítása-felújíítása is.
 
  A speciális feladatok kapcsán legfontosabb megbízónk az öntözéstechnika területén a világpiac vezető gyártójának, a Hunter Industries Inc. vállalatnak a közép-európai - szintén piacvezető - disztribútora, a Summa-Trade Kft., valamint a magyarországi szivattyú értékesítési piac egyik legfonosabb értékesítője, a szivattyubolt.hu - Mexbau Szivattyú Áruház.
  Munkánkat igyekszünk minőségi színvonalon végezni, de ha esetleg valami mégse sikerül úgy, ahogy szerettük volna, akkor azért biztosan vállaljuk a felelősséget. Ennek megfelelően a munkánkra mindenkor a szokásosnál sokkal hosszabb, 3 év megfelelősségi garanciát kínálunk.  
 
 
  Port Víztechnika Kft.
  1039 Budapest, Juhász Gyula u. 36.
 
  Tel.: (30)-335-95-15
  E-mail: info@ontozodoktor.hu
  Facebook: ÖntözőDoktor
 
  Adószám: 13063667-2-41
  Bankszámla: OTP Bank Zrt., 11703006-20423881
 
 
  Az oldalt fejleszti és karbantartja: Vanicsek László