3 ÉV BEÉPÍTÉSI GARANCIA   |   KERTEK - PARKOK - ÜZEMEK - SPORTPÁLYÁK

ÖntözőDoktor
- - - -
PORT öntözés- és szivattyútechnika
 

 
Tel.: (30)-335-9515
E-mail: info@ontozodoktor.hu
Facebook: ÖntözőDoktor
 

 
  Az öntözőrendszer meghibásodása esetén szerviz szolgáltatásunkat ezen a lapon kérheti tőlünk. Mindössze annyit kell tennie, hogy az alábbi kérdőívet kitölti, majd elküldi részünkre. Kérjük, a megfelelő rovatban röviden tájékoztasson bennünket az észlelt hiba jellegéről, hogy felkészülésünk a hiba elhárítására hatékonyabb és gyorsabb lehessen.

Megnevezés Költség
Szerviz alapdíj 4.500 Ft
<2 munkaóra 4.200 Ft/fő
2-8 munkaóra 3.800 Ft/fő
8-16 munkaóra 3.400 Ft/fő
>16 munkaóra 3.000 Ft/fő
Vezérlőszelepek tísztítása 10.000 Ft/alk.

 
  Bejelentett szerviz, javítás-átalakítás, vagy karbantartási igény esetén a szerviz szolgálat nettó alapdíja 4.500 Ft. Minden javítási munkához csak egy alapdíjat rendelünk, azaz ha a munka elvégézéséhez több kiszállásra van szükség, az alapdíj összege változatlan marad.
  A munkálatok időigényétől függően a karbantartás és javítás díja munkaóránként (munkát végző személyenként) az első 2 órát tekintve nettó 4.200 Ft, 2-8 óra között 3.800 Ft, 8-16 munkaóra között 3.400 Ft, 16 munkaóra felett pedig 3.000 Ft.
 
  Előfordulhat, hogy valamilyen okból gyors beavatkozásra van szükség. Sürgősségi szolgáltatásunk nettó alapára jelenleg 12.000 Ft. Az ár magában foglalja Budapest területén a kiszállás díját, a beállítási, vagy kisebb hibák elhárítását, illetve a hiba elhárításának megkezdését a kérés vételét követő 72 órán belül.
 
  Ha a hiba kiterjedt beavatkozást igényel, a rendszert a szükséges módon korlátozva, a sérült pontokat a működésből kiiktatva újra üzembe helyezzük, majd javaslatot teszünk a megoldásra, megegyezés esetén a munkát soronkívül elvégezzük.
  Fontos, hogy nagyobb javításokat és átalakításokat a tavaszi időszakban jelentkező szezonális leterhetségünk miatt - az adott év időjárásától függően - általában csak május végétől-június közepétől vállalunk!
 
  A fentiek alól kivételt képez a vezérlőszelepek tömítetlenségi hibáinak elhárítása közüzemi vízhálózati rendszerekben, amelyet - ha alkatrészek cseréjére nincs szükség - nettó 10.000 Ft áron végzünk el. Az ilyen - közüzemi vízhálózatban egyre gyakrabban előforduló - szilárd szennyeződések miatt fellépő hibák megelőzésére szezonon kívül (november 20. - március 10.) mechanikai szűrők beépítését vállaljuk, amelynek nettó költsége a bekötés bonyolultságától függően ~15-25 eFt körül alakul. A jelzett időszakon kívül ilyen munkák elvégzését kivételesen indokolt esetek kivételével nem vállaljuk!
 
  Vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha megrendelést szeretne leadni, kérése van hozzánk, vagy egyszerűen csak érdeklődik és információt szeretne kérni, töltse ki kérdőívünket!