3 ÉV BEÉPÍTÉSI GARANCIA   |   KERTEK - PARKOK - ÜZEMEK - SPORTPÁLYÁK

ÖntözőDoktor
- - - -
PORT öntözés- és szivattyútechnika
 

 
Tel.: (30)-335-9515
E-mail: info@ontozodoktor.hu
Facebook: ÖntözőDoktor
 

  A sportpályák öntözőrendszereit ugyanúgy rendszeresen karban kell tartani, mint egy kiskertben!
  Általános tapasztalatunk, hogy ezt a munkát sajnos gyakran elmulasztják, vagy szakszerűtlenül végzik el. Pedig az utólagos javítás ezekben a rendszerekben gyakorta eléggé költséges dolog.
  Rendszeres karbantartással a problémák jelentős része megelőzhető, de ha el is mulasztották, bármely időpontban érdemes megkezdeni, mert a karbantartás kapcsán előkerülő hibák felszámolását követően idővel a meghibásodások száma törvényszerűen csökken.
 
  Konkrét feladattal kapcsolatban kérje segítségünket, öntözőrendszer javításhoz és üzemeltetéshez vegye fel velünk a kapcsolatot!.

Megnevezés Költség
Sportpálya öntözőrendszer beüzemelés 24.000 Ft
Szerviz alapdíj 4.500 Ft
< 2 munkaóra 4.200 Ft/fő
2-8 munkaóra 3.800 Ft/fő
8-16 munkaóra 3.400 Ft/fő
> 16 munkaóra 3.000 Ft/fő
Sportpálya öntözőrendszer téliesítés 24.000 Ft

 
  A sportpályák öntözőrendszerereinek beüzemelését az idei évben a korábbi évekkel azonos feltételekkel, nettó 22.000Ft/pálya áron végezzük.
  A munkálatok során a téliesítés kapcsán kiszerelt lábszelepeket a szokásos módon minden öntözőfejre visszaépítjük, a forgórészeket visszahelyezzük és a működési szögtartományokat beállítjuk, a rendszert nyomás alá helyezzük, és lepróbáljuk.
  A téliesítés alkalmával az esetleges szivárgások vizsgálatára - értelemszerűen - nincs lehetőség, ezért az esetleges ilyen hibákat a beüzemeléskor ellenőrizzük és lehetőség szerint javítjuk.
  A régi öntözőfejeket vezérlő ún. szolenoidok elektromos ellenállását szintén ellenőrizzük és szükség szerint az öntözőfejnél lévő elektromos kötéseket megújítjuk.
  Ha a szolenoidok esetleg nem, vagy csak hiányosan működőképesek, javaslatot teszünk a cserére.
 
  Bejelentett szerviz, javítás-átalakítás, vagy karbantartási igény esetén a szerviz szolgálat nettó alapdíja 4.000 Ft. A munkálatok időigényétől függően a karbantartás és javítás díja munkaóránként (munkát végző személyenként) az első 2 órát tekintve nettó 4.000 Ft/fő, 2-8 óra között 3.500 Ft, 8-16 munkaóra között 3.200 Ft, 16 munkaóra felett pedig 2.900 Ft.
 
  Előfordulhat, hogy valamilyen okból gyors beavatkozásra van szükség. Sürgősségi szolgáltatásunk nettó alapára jelenleg 12.000 Ft. Az ár magában foglalja Budapest területén a kiszállás díját, a beállítási, vagy kisebb hibák elhárítását, illetve a hiba elhárításának megkezdését a kérés vételét követő 72 órán belül.
 
  Ha a hiba kiterjedt beavatkozást igényel, a rendszert a szükséges módon korlátozva, a sérült pontokat a működésből kiiktatva újra üzembe helyezzük, majd javaslatot teszünk a megoldásra, megegyezés esetén a munkát soronkívül elvégezzük.